Tvoje kšandy je nyní Kus sebe!

Tvoje kšandy jsou nyní Kus sebe

Tvoje kšandy mění svůj outfit: Objev Kus sebe!


Kšandy jsou stále naší srdcovou záležitostí a zůstávají s námi. Chceme jít ale dál, naší vizí je vytvářet více doplňků, které ti pomohou vytvářet svůj unikátní styl a přináší svěží vítr do tvého šatníku. Přichází nová éra naší značky, a to je důvod, proč jsme se rozhodly k rebrandingu značky „Tvoje kšandy“.

Vybrat nový název pro naši značku, který by vystihoval vše, co je s naší tvorbou spjato, nebylo vůbec jednoduché. Prošli jsme dlouhým procesem plným nápadů, diskusí a nekonečných brainstormingů. Až pak, zcela nečekaně, v jednom klidném okamžiku jsem si uvědomili, že každý kousek, který vytvoříme, není jen oblečením; je to odraz kousku nás samotných, naší osobnosti a naší energie – je v tom „kus sebe“.

Móda je hra, buď designérem svého stylu!


Móda je pro nás více než jen kus látky, není o povrchní kráse – móda je jazyk, kterým komunikujeme kdo jsme, aniž bychom museli promluvit. Je to kus našeho já, který vyjadřuje, kým jsme. Proto chceme vytvářet doplňky, které ti pomohou si hrát, tvořit originální outfit a podtrhnou tvoji jedinečnou osobnost. Tvoříme kousky, které ti pomohou se cítit dobře, pohodlně a sebevědomě.

Ať už hledáš na míru vyrobené kšandy, stylový pásek, nebo dokonale sladěný set, přejeme si, aby každý náš produkt dokonale reflektoval tvůj osobní styl a preference. U nás najdeš nejen módní doplňky, ale i možnost vyjádřit svou jedinečnost. Vytvoříme ti unikátní design přímo na míru.

Do naší tvorby vkládáme velký kus sebe


Chceme vyprávět příběh o lokální pomalé módě, která je především o kvalitních, hravých a elegantních doplňcích plných barev a vzorů. Je to příběh o lásce k módě a ruční práci a o tom, že nemusíme mít plnou skříň věcí, stačí mít pár chytrých kousků, díky kterým ani bílé tričko nebude nuda.

Do našich výrobků otiskáváme velký kus sebe. Od návrhu látek, přes šití až po balení balíčků. Všechno, co děláme, je plné našich nápadů a inspirace. Je v nich velký kus naší energie a pečlivé práce. Každý kousek, který u nás vznikne odráží naši vášeň pro detail a originalitu. A každý kousek je stejně jedinečný jako jsi ty!

Neboj se být sám sebou a obleč kus sebe!


Chceme bořit mýty a stereotypy. Nikdo z nás není dokonalý – velké břicho, malá prsa, krátké nohy, dlouhý krk… nic z toho nám nebrání mít svůj originální styl a dát najevo svoji jedinečnost. Důležité je, cítit se dobře a být sám sebou! Nesnaž se splynout s davem, ale dej najevo svoji jedinečnost. Tak, jak jsi, jsi naprosto dokonalý! Nesnaž se být jako ostatní a neztrácej se v davu. Místo toho bys měl vyniknout a projevit to, čím jsi jedinečný. Přijmi se takový, jaký jsi, protože právě v této přirozenosti spočívá tvoje dokonalost.

Navrhujeme doplňky tak, aby zdůraznily tvou jedinečnost a přidaly šmrnc a styl každé tvé kombinaci. Těšíme se na to, až společně proměníme tvůj look ve výjimečný styl!